Trupa Lunatic a lansat o noua piesa: Nu stiu

Încep acest mini articol cu a spune că îmi pare rău că nu am prezentat până în acest moment trupa Lunatic, o trupă care vrea să definească un sound / vibe nou pentru peisajul muzical românesc, un sound denumit de ei space rock, tematică ce dă și numele primului lor album Omul din Stele (album ce urmează să fie lansat).

Îi urmăresc încă de la lansare și mi-a plăcut evoluția lor. În cei trei ani de existență, trupa a cântat în mai multe locații importante din București dar și în deschiderea unor trupe mari din alternativul local. Au devenit mai cunoscuți în anul 2021 odată cu lansarea hit-ului „Fericiți în România”, hit în care satirizează arhicunoscuta expresie „dacă era Dan Barna președinte… acest lucru nu s-ar fi întâmplat”. Din ce îmi amintesc, la acel moment, melodia a făcut ceva zgomot la TV și în presa scrisă, fiind preluată inclusiv de tabloide / cancan care loveau în mod constant în Dan Barna. Dar momentul trebuia satirizat așa că chapeau bas în fața lor.

Îi puteți auzi și la radio, câteva dintre single-urile scoase au ajuns și acolo. I-ați putut vedea și la Antena 1 la Răzvan și Dani sau la MetropolaTV la Dimineți de Weekend.

Ieri au cântat live o nouă piesa de pe viitorul album, melodie ce nu trebuia să-mi mai scape din a o prezenta.

Ii puteti găsi pe Facebook, Youtube, Spotify și probabil pe alte servicii de stream.